A Rádi Pékség köszönti kedves vásárlóit az Új kenyér ünnepén!

2012. augusztus 15. | Heves Megyei Hírlap

A Rádi Pékségnél immár hagyomány, hogy az Új kenyér ünnepére készülve különleges kenyérfélével lepi meg kedves vásárlóit. A pékség célja, hogy egy komplex Életprogramban egyesítse teljes kiőrlésű, valamint rozs- és tönkölylisztből, kalciumban gazdag magvakkal készült termékeit, egyre szélesebb lehetőséget kínálva az egészséges táplálkozás híveinek.

Ezúttal több egészséges termékkel is bővül választékunk, a rozslisztből készült, magokkal dúsított Zabpelyhes vekni, a Répás vekni és a Lenmagos tönköly vekni mellett a boltokba kerül a Szívkenyér is, mely zab-rostanyag összetevőjének köszönhetően kiemelkedően kedvező hatást gyakorol szervezetünkre. A rostanyagban lévő béta-glükán bevitele igazoltan csökkenti a vér LDL koleszterin szintjét, a benne lévő többféle mag egyedülálló, kellemesen aromás ízt ad a kenyérnek, a gondosan fejlesztett receptura eredményeként frissességét sokáig megőrzi.

Immunerősítő, az emésztésre és a koleszterin szintre gyakorolt kedvező hatása miatt új kenyerünket minden korosztály számára ajánljuk, erőnlétük növelésére a sportolóknak, és természetesen bárkinek, aki tudatos táplálkozással szeretné megóvni önmaga és családja egészségét, megalapozva ezzel egy hosszú, aktív életet.