A Rádi Pékségben mindig a vásárló az első

2016. május 13.

A Heves Megyei Hírlapban írtak a Rádi Pékségről.

A Rádi Pékség az elmúlt közel két évtizedben magas minőségű, fagyasztott termékek gyártójává és forgalmazójává nőtte ki magát. Országszerte számos saját és franchise üzlet viszi tovább jó hírét azokkal a termékekkel, amelyeket a Rádi boltokban frissen sütnek ki a vásárlók számára.
A Rádi folyamatosan fejleszti termékeit, ehhez kapcsolódóan pedig gépparkját és technológiáját is. Az egyik fő cél, hogy ne csupán a hazai igényeket tudják teljesíteni, hanem tovább növeljék exportjukat is. A magas minőségű magyar és a külföldi alapanyagok, valamint a modern technológiák eredményeként számos országban jelen vannak finom termékeikkel.
A termékfejlesztések célja, hogy a minőségi természetes alapanyagok felhasználásával tovább szélesítsék az egészséges és finom termékek palettáját. Fontosnak tartják, hogy ne „csak” egészséges legyen a termék, hanem ízletes is. A Rádi vásárlói értik és tudják, hogy érdemes fogyasztani a Rádi egészséges termékeit. Megéri ma egy picit több pénzt áldozni az egészségre, mint később a kevésbé tudatos táplálkozásból fakadó betegségekre.
A termékek receptúrája tradicionális magyar és a hagyományos nemzetközi elemeket is ötvöz.
Az üzletekben napszakonként mindenki megtalálja a kedvére való fogást. A Rádi-boltok egyre inkább reggeliző, ebédelős vagy bisztro-jellegű helyként is működnek. Nagy népszerűségnek örvend a vásárlók által Rádi Verandának keresztelt kis kiülős rész Egerben a Kossuth Lajos utcai üzletben.


Nagy népszerűségnek örvend a Rádi Veranda. Fotó: Koncz János

Itt a vásárlók szívesen fogyasztanak finom kávéitalokat, amelyeket a barista tréningen részt vett Rádis eladók remekül készítenek. A kávéhoz jól illik egy finom Serrano sonkás, vagy egy mangalica sonkás szendvics, egy lazacos francia quiche, esetleg egy finom, frissen kisült péksütemény, dél körül egy illatos leves. A Rádi Eger környéki kistermelők tej- és hús termékeit is felhasználja. Jól eső érzés hallani a vásárlók elismerő szavait, és véleményét. „Hmmm de finom, Rádi!”
A Rádi Pékség legújabb beruházásainak célja a magas minőség megőrzése és továbbfejlesztése, valamint a dolgozók munkájának megkönnyítése és racionalizálása. Fontos a csapatmunka, s az, hogy a munkatársak azonosulni tudjanak a kitűzött célokkal, amelyek középpontjában mindig a vevő áll. A vásárló a Rádiban olyan, mint a legkedvesebb vendég az otthonunkban, a Rádi termékek pedig olyanok, mint a legnagyobb gonddal elkészített étel, amit a vendégeinknek jó szívvel kínálunk.