...HOGY AZ ÉTKEZÉS ÉLMÉNY LEGYEN!...

2014. március 24.

A Rádi Pékség 15 éve van jelen sikerrel a magyar és nemzetközi pékségek körében. A siker legfontosabb mutatója a Rádinál az, hogy a vásárlóik elégedettek a termékeik minőségével és a kiszolgálással a Rádi üzletekben.

A siker bizonyítéka az egyre bővülő üzleti hálózat is, egyre többen ismerik fel azt, hogy a Rádi filozófiájának alapja az egészség megőrzését szolgáló, magvakban és rostokban gazdag termékek gyártása.   A vásárlók véleményei, javaslatai és kérései irányítják a Rádi termék innovációs programját is. A tavaszi megújulás a Rádinál a vásárlói igényekhez alkalmazkodó új termék vonal kialakítását is jelenti egyben. Itt a tavasz, a megújulás időszaka. A természet színes virágokba öltözik, és a Rádi pékség polcai is még változatosabbá válnak az új és színes termék skála megjelenésével. Nagymamáink és dédszüleink féltve őrzött feljegyzéseiből vett, régi, generációkon keresztül jól bevált receptjeit használják, és hozzá az ősi technológiákat élesztikk újra. A kézzel, szívvel-lélekkel munkált tészta, a természetes kovász, a természetes alapanyagok, a hagyományoknak megfelelően kialakított kemence alkalmazása meghozta az eredményét. Mindenképpen említést kell tennünk a Rádiban használt csúcs minőségű alapanyagokról, amelyek nélkül nem lehetne minőségi, egészséges magvakból és növényi rostokból készülő kenyereket, valódi vajból készült péksüteményeket, igazi csokoládéból készült cukrászsüteményeket, házi tejszínnel készült salátákat, mangalica kolbászból és szalámiból szendvicseket, bio tejből krémeket készíteni. A Rádi alapanyag beszállító partnerei is ezt a magas minőségi szintet képviselik. A közeli és a távolabbi városok és falvak őstermelői is gondoskodnak arról, hogy a Rádi termékek minőségi, egészséges alapanyagokból készüljenek. Az kistermelő partnereikkel szoros kapcsolatot alakítottak ki, akikkel közösen dolgoznak és rendszeresen ellenőrzik a minőséget. A Rádi vásárlók is tudják, hogy a Rádi üzleteiben azt adja jó szívvel a Rádi, azt a nagyszerű érzést minőségi termékei mellé, amelyet a húsvéti rokon látogatások alkalmával lelkünket melengetve érzünk: a frissen sült kalács illatát, a friss, meleg, ropogós héjú kenyér ízét és a vendég látás örömét.
Szeretné most a Rádi Önökkel is megosztani ezt az örömöt! Jöjjön el bármelyik Rádi üzletbe, kóstolja meg a tavaszi virággal jelölt új termékeiket, és ossza meg véleményét a Rádival az üzletben található kérdőíveken! Cserében örömmel megajándékozzák Önt!
Várja Önt is a Rádi szeretettel!