A Rádi garancia a minőségre

A vásárlói igények változnak, de egy dolog mindig ugyanúgy nagyon fontos marad: a MINŐSÉG!

Hogyan is működik?

1

Minőségi beszállítók

Termékeinkhez szükséges alapanyagok kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektetünk a beszállítóink gondos kiválasztására, illetve a folyamatos ellenőrzésükre, a kiváló minőség biztosítása érdekében.
2

Minőségi alapanyagok

Kizárólag kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük termékeinket, természetes hozzávalókból. Minden termékünk mentes az egészségre káros adalék és színező anyagoktól, továbbá transzzsírsav tartalmuk jóval a megengedett 2%-os határérték alatt van.
3

Minőségi, folyamatosan képzett alkalmazottak

Rádi csapatunk minden résztvevőjét több lépcsős rendszeren keresztül választjuk ki, hogy a termékeink elkészítésében dolgozó munkatársaink a legjobb színvonalat képviseljék, mind szakmailag, mind emberileg.
4

Minőségi gyártás

A gyártás, szállítás és értékesítés során kiemelt szinten foglalkozik RÁDI a higiéniai előírások betartására, mely szigorú HACCP rendszer alkalmazásával valósul meg. Cégünk kiváló minősítésű IFS tanúsítvánnyal rendelkezik, mely az élelmiszeriparban a lehető legmagasabb szintű és legjobban elismert független vizsgálatot végző cég elismerése RÁDI részére.
5

Minőségi gépek

A gyártási folyamaton osztrák, német és svájci gyártmányú első osztályú gépeket használunk, melyek szintén a termékeink kiváló minőségét biztosítják.
6

Minőségi receptek

A termék skála kialakításához régi, tradicionális magyar és külföldi házi recepteket kutatunk fel, (néhány recept jóval öregebb, mint mi). A modern technológia valamint a jól bevált hagyományos módszerek ötvözésével alakítjuk ki és alkalmazzuk a sajátos Rádi elkészítési módokat