Zabkorpa, búzaliszt, napraforgómag, kukoricaliszt, zabpehely, teljes kiőrlésű árpaliszt, lenmag, tengeri só, rozspehely keverékéből készül.
Egészség
Összetételéből adódóan értékes rostanyagokat, és ízletes magvakat tartalmaz. A magas zabtartalomnak köszönhetően e kenyérben magas a béta-glükán szint, amely igazoltan csökkenti a vér koleszterinszintjét (rossz koleszterin:LDL), így előzve meg a szívbetegségek kialakulását. Napi 170g biztosítja a béta-glükán szükségletet. A napraforgómag, lenmag a jó ízhatás mellett E vitaminforrás is, agyműködést serkentő, érelmeszesedést megelőző hatású. A kenyér komponenseinek köszönhetően jól hat az emésztésre is.
Tápérték
100 g / 950 KJ / 225 kcal
Súly
450 vagy 300 g