A Rádi története


A ’90-es évek végén hiányt éreztünk a minőségi pékáruk területén és elhatározásunknak köszönhetően, az akkor még „csak” Eger város lakosságának a minőségi kiszolgálására alapítottuk meg cégünket 1998-ban RÁDI Pékség Kft. néven.
Termékeink sikerének köszönhetően napjainkra Magyarország egyik vezető pékségévé nőtte ki magát cégünk. A kezdetekben mindössze pár alkalmazottal működő, családias hangulatú pékségünk mára több mint 150 főt alkalmaz, saját gépparkkal, illetve egy több mint 3000 m2 alapterületű termelő- és raktározó üzemmel rendelkezik. Termékeink minősége a RÁDI pékek kimagasló szakmai hozzáértése mellett a legmodernebb gépek és technológiák alkalmazásának is köszönhető.
Folyamatosan bővülő saját, illetve franchise üzlethálózataink mellet nagy áruházláncok is sikeresen értékesítik kiváló minőségű termékeinket. Továbbá partnereink között vannak gyorsétterem hálózatok, szállodák, kórházak és iskolák is.
2013-tól elkezdődött termékeink exportja, így cégünk már nem csak hazai, hanem nemzetközi vásárlói közönséget szolgál ki legnagyobb örömünkre maximális vevői elégedettség mellett.
Az egyre bővülő tudatos és egészséges táplálkozást követő vásárlóink kiszolgálásának érdekében cégünk 2007 óta foglalkozik fagyasztott áruk forgalmazásával. Fagyasztási technológiánk a napjainkig ismert legmodernebb és legegészségesebb tartósítási eljárásnak felel meg. Termékeink mentesek az egészségre káros adalékanyagtól, valamint receptúráink követik a modern táplálkozáskultúra által támasztott követelményeket. Fagyasztott termékeinket a RÁDI üzletekben helyben sütik ki, így nyitástól-zárásig frissen, ropogósan kerülnek a termékeink vásárlóink bevásárló kosarába.
A minőség iránt elkötelezett dolgozói csapattal közösen fejlesztjük és bővítjük egészséges termékeink választékát. Palettánkon több mint 300 féle pékáru szerepel. Különböző fajta fehér, rozs, magvas kenyerek mellett bagettek, croissantok, zsömlék, perecek, pogácsák, édes,- és sós péksütemények, cukrászsütemények és szendvicsek várják vásárlóinkat a Rádi üzletekben.
Reméljük, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetjük a Rádi vásárlói körében, törzsvásárlóinkat pedig visszavárjuk a már megszokott Rádi minőséggel.