Szezonkezdetre Egri Vízipóló Torta 2013. szeptember 13. |
Minőség, szolgáltatás és innováció 2013. június 28. |
Természetesen a Rádi 2013. június 21. |
Saját kenyere lett a falunak 2012. szeptember 28. |
Szívkenyérrel az egészségért 2012. augusztus 24. |
Színes falunap mindenki egészségéért 2012. augusztus 21. |
Budapesten nyitott új, korszerű sütőüzemet a Rádi Pékség 2012. augusztus 21. |
A Rádi Pékség köszönti kedves vásárlóit az Új kenyér ünnepén! 2012. augusztus 15. |
Ismét bővít a Rádi Pékség - A cég iránt egyre nagyobb a kereslet 2012. augusztus 08. |
Bővíti bolthálózatát a Rádi Pékség 2011. június 16. |
Fejlődnek, mert fejlesztenek 2010. szeptember 06. |
Nem csak finomak, egészségesek is a Rádi termékei 2009. augusztus 19. |
2012. augusztus 15. | Heves Megyei Hírlap
A Rádi Pékségnél immár hagyomány, hogy az Új kenyér ünnepére készülve különleges kenyérfélével lepi meg kedves vásárlóit. A pékség célja, hogy egy komplex Életprogramban egyesítse teljes kiőrlésű, valamint rozs- és tönkölylisztből, kalciumban gazdag magvakkal készült termékeit, egyre szélesebb lehetőséget kínálva az egészséges táplálkozás híveinek.
Ezúttal több egészséges termékkel is bővül választékunk, a rozslisztből készült, magokkal dúsított Zabpelyhes vekni, a Répás vekni és a Lenmagos tönköly vekni mellett a boltokba kerül a Szívkenyér is, mely zab-rostanyag összetevőjének köszönhetően kiemelkedően kedvező hatást gyakorol szervezetünkre. A rostanyagban lévő béta-glükán bevitele igazoltan csökkenti a vér LDL koleszterin szintjét, a benne lévő többféle mag egyedülálló, kellemesen aromás ízt ad a kenyérnek, a gondosan fejlesztett receptura eredményeként frissességét sokáig megőrzi.
Immunerősítő, az emésztésre és a koleszterin szintre gyakorolt kedvező hatása miatt új kenyerünket minden korosztály számára ajánljuk, erőnlétük növelésére a sportolóknak, és természetesen bárkinek, aki tudatos táplálkozással szeretné megóvni önmaga és családja egészségét, megalapozva ezzel egy hosszú, aktív életet.